EMART
0

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200EURO !  +306907161417  

Βραχιόλια από κορδόνι της ΕΜ ΑΡΤ

Μαρτάκια για το χέρι από κορδόνι και χάντρες. Φτηνά μαρτάκια σε τιμές χονδρικής.

Δείτε περισσότερα
4 αντικείμενα | σελίδες 1/1
filterΦίλτρα
filter
filterΦίλτρα

Διαθεσιμότητα (2)
Μαρτάκια από κορδόνι με χάντρες, μιξ - 5 πακέτα των 5 τεμαχίων
Δημοφιλή προϊόν

Κωδικός: n112 Βάρος 26 γραμ.
Τιμή1.79 euro
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Προσθήκη στη Λίστα επιθυμιών
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Μαρτάκια από κορδόνι, μιξ - 5 πακέτα των 10 τεμαχίων
Δημοφιλή προϊόν

Κωδικός: n114 Βάρος 26 γραμ.
Τιμή2.34 euro
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Προσθήκη στη Λίστα επιθυμιών
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Μαρτάκια από κορδόνι, μιξ 5 πακέτα των 10 τεμαχίων
Δημοφιλή προϊόν

Κωδικός: n117 Βάρος 26 γραμ.
Τιμή2.34 euro
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Προσθήκη στη Λίστα επιθυμιών
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Βραχιόλι μαρτάκι, κορδόνι - 10 τεμάχια

Κωδικός: n984 Βάρος 7 γραμ.
Τιμή0.83 euro
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά
Προσθήκη στη Λίστα επιθυμιών
qtty plus qtty minus πακέτο
Αγορά

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΟΥΠΕΣ

Μαρτενίτσα , που ονομάζεται περισσότερο  martinka , marta , marticka , gadaluska , kichilka , αντιπροσωπεύει τελετουργία διακόσμηση από στριμμένα νήματα , τα οποία τα παντα βάζω την 1η Μαρτίου Για υγεία . Η Μαρτενίτσα είναι μικρή ένα στολίδι το οποίο είναι εντάξει φιλοτεχνημένο βασικα από μαλλιαρός ή βαμβάκι νήμα στα δύο βασικός χρώματα – λευκό και κόκκινο . Αυτό είναι χαρακτηριστικό Βούλγαρος έθιμο , στο οι οποίες οι Βούλγαροι τα παντα τσιρίζουν καθε έτος την 1η Μαρτίου - τις διακοπές γιαγιά Μάρθα .

Αυτό Βούλγαρος υποδεικνύεται το σύμβολο από Βουλγαρία , Βόρεια Μακεδονία , Μολδαβία και Ρουμανία και μπήκε στον αντιπρόσωπο λίστα επί UNESCO Για στοιχεία επί το άυλο πολιτισμικά κληρονομία επί ανθρωπιά .

 

Διανομή και προέλευση επί η μαρτενίτσα

 

Το έθιμο Ναί τα παντα δένουν το martenici είναι χαρακτηριστικό Για Τα Βαλκάνια χερσόνησος και έχει γίνει βαλκανική _ _ παράδοση . Είναι παρόν στη Ρουμανία και τη Μολδαβία , όπου η μαρτενίτσα τα παντα που ονομάζεται mărţişor ( mărțişor ). μικρό Μαρτενίτσι ό,τι τραγουδούν και στα βουλγαρικά εθνοτικά εδάφη , παρέμεινε εντός ορίων επί οι γείτονες χώρες - οι δυτικές προάστια , Δημοκρατία Μακεδόνια ( κάλεσε μαρτίνι ), Βόρειος Ελλάδα ( Μάρτιος ) και οι περιφέρειες Γυμνός Burdo και Πρέσπα στην Αλβανία ( Monjak ).

Με άλλους λόγια η μαρτενίτσα είναι οικεία επί το μεγαλύτερο μέρος από ο πληθυσμός επί Τα Βαλκάνια , αλλά κυρίως οι Βούλγαροι είναι πέτυχε να το μετατρέψει σε τελετουργικό -καλλιτεχνικό αντικείμενο αξία που με τα χρόνια εξόρυξη τα παντα μεγαλύτερος έννοια , όπως τα παντα ταιριάζει στο πολιτισμικό ΖΩΗ επί η χώρα .

Ο ίδιος αργία επί γιαγιά Marta στα βουλγαρικά οι παραδόσεις είναι σύμβολο επί η άνοιξη φέρνει _ μια ευχή Για υγεία και γονιμότητα στην αρχή επί το καινουργιο κύκλος στη φύση . Πρώτα Μάρτιος σημειώσεις τον ερχομό επί γιαγιά Μάρθα , η μυθολογική εικόνα στα βουλγαρικά λαογραφία , προσωποποίηση η μεταβλητή μήνας Μάρτιος .

Η παράδοση τα παντα συνδέεται με την αρχαία ειδωλολατρικός ιστορία από Τα Βαλκάνια χερσόνησος που συνδέεται με όλα _ γεωργικός λατρείες προς την φύση , όπως μερικοί από το πιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικά επί 1η Μαρτίου ιεροτελεστία και ιδιαίτερα το δέσιμο επί τα στριμμένα λευκό και κόκκινο ενθουσιασμένος νήματα , είναι καρπός επί αιώνων μια παράδοση που υπήρξε _ συμφυής Για Θρακική και Ελληνική αρχαιότητα .

Σύμφωνα με τα πρώτα γραπτός πηγές που αναφέρονται σε τα παντα προς την Θρακοελληνικό αρχαιότητα , ονοματοδοσία οι πρόγονοι επί οι Πορεύσεις Ειρήσιο ( από έριον – κύμα επί αρχαία ελληνικά ). Αυτοί είναι εκπροσωπούνται κλαδιά στολισμένα με λευκό και κόκκινο _ ενθουσιασμένος κλωστές .

Μόνος το eiresione είναι φορεμένο συνήθης επί τουλάχιστον ένας από οι διακοπές προς τιμήν επί Ο Απόλλωνας σηκώθηκε με ομοιότητα επί οι διακοπές επί Διονύσιος .

Στις ιεροτελεστίες την 1η Μαρτίου _ μερικοί ερευνητές βλέπουν ίχνη από τελετουργίες που σχετίζονται με το καλωσόρισμα επί αρχαίο ρωμαϊκό Nova έτος , συνέβη επί αυτό ημερομηνία . Αυτοί τα παντα τελέστηκε προς τιμήν επί ο Θεός Άρης , επάνω που λέγεται και μήνας . _

 

12 ενδιαφέρουσες Το γεγονός Για η μαρτενίτσα

 

 • Διά μέσου το λευκό και το κόκκινο χρώμα επί η μαρτενίτσα οι Βούλγαροι σας παρακαλούμε γιαγιά Μάρθα Ναί είναι εύσπλαχνος και χειμώνα Ναί πέρασε γρήγορα ναι _ ήρθε την άνοιξη και το νέο εποχή Ναί τους έφερε πλούσιος συγκομιδή και υγεία .

 • Επί κάθε 1η Μαρτίου οι Βούλγαροι είσαι δώσε ως δώρο μαρτενίτσι . Κάτω από η μορφή επί βραχιόλια - επάνω τα χέρια , με αγκύλος πέτα ή αρέσει κολιέ , αυτοί είσαι ευχή " Συγχαρητήρια γιαγιά Μάρθα ».Αυτός είναι ένας τρόπος Ναί είσαι επιθυμούν τύχη , υγεία και γονιμότητα .

 • Τι καιρό έχει την 1η Μαρτίου , όπως θα είναι διά μέσου ΟΛΟΚΛΗΡΟ έτος . Αν έχει ήλιο και ζεστό , τύχη θα είναι επί δικος σου χώρα , και αν είναι κρύο και σκοτεινό , θα γίνει εσείς πρέπει καλή τύχη .

 • Η παράδοση εντολές _ πότε πρόσωπο βλέπω η πρώτη πελαργός Για το έτος Ναί Κατεβάστε η μαρτενίτσα , για να το πω κάτω από πέτρα και μετά από 7 ημέρες Ναί έλεγχος πόσο έντομα είναι τα παντα συγκεντρωμένος κάτω από η πέτρα . Αν είναι πολύ θα τα παντα ευχαριστεί επί μεγάλο γονιμότητα διά μέσου το έτος .

 • Πολύ Ανθρωποι φλυαρούν με τη μαρτενίτσα κλαδάκι επί καρποειδής ξύλο , όπως με αυτό τρόπος επιθυμούν υγεία επί το δέντρο και πλούσιος συγκομιδή διά μέσου το έτος .

 • Την 1η Μαρτίου γιορτάζω και εγώ ημέρα Μάρτιν , Μαρτίνα και Μάρτα .

 • Την 1η Μαρτίου υπάρχουν περισσότερα _ ένας έθιμο . Την περίοδο 1-22 Μαρτίου πρέπει Ναί είσαι ας διαλέξουμε ένας προσδιορίζεται ημέρα και πώς είναι ο καιρός επί αυτό ημερομηνία , τέτοια θα είναι η χρονιά μας . Αν έχει ήλιο , θα το κάνω έχουμε καλή τύχη αν κάνω όχι , αυτό αυτός θα λείπει .

 • Σύμφωνα με οι άνθρωποι πεποιθήσεις , η μαρτενίτσα τα παντα συνδέεται με τα βουλγαρικά λέξη « Μάρτης » ή με δύστροπος ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ γιαγιά Μάρθα . Αυτή συχνά είσαι μου διαθέσεις και αντανακλάται κλιματολογικές αλλαγές διά μέσου μήνας Μάρτιος . Σήμερα είναι ηλιοφάνεια , αύριο - συννεφιά και κρύο .

 • Οταν γιαγιά Μάρθα τα παντα χαμόγελα , ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός , και πότε τα παντα ο θυμός , το κρύο τα παντα φιλοξενεί Για μακρύς χρόνο και μάλιστα μπορώ Ναί έβρεχε χιόνι .

 • Κάτι άλλο αυτοπεποίθηση αναφέρει ότι _ η μαρτενίτσα πρέπει Ναί τα παντα πέταξε σε ένα ποτάμι , για Ναί μας πηγαίνω αρέσει με νερό .

 • Σύμφωνα με τα ρουμανικά πεποιθήσεις Ναί η μαρτενίτσα ( ή « μαρτσεσόρ » του ρουμανικά ) είναι αρχαία σύμβολο από ένας αρχαίος σενάριο Για αναβίωση επί φύση επί κατώφλι επί την άνοιξη . Αυτό αρχαίος το έθιμο αφορά τη στιγμή επί το συμβολικό ο θάνατος και το συμβολικό γέννηση επί ένας τοπικός θηλυκός θεότητα Μπάμπα Αποβάθρα . Το Martseshor είναι και το λαϊκό όνομα επί μήνας Μάρτιος - η αρχή επί ο αγροτικός έτος .

 • Σύμφωνα με αγαπώ τις νύφες φορούν οι Πορεύσεις στα δεξιά και τα κορίτσια στα αριστερά . Οι εργένηδες τους φορεμένο λυμένο _ τελειώνει και τα ώριμα άντρες - κομμένο προς την κόμβοι , για Ναί όχι τα παντα κύμα με τα καθίσματα .

 

Μέρος από Δικός μας προϊόντα

 

 • Βραχιόλι κορδόνι , 10 τεμάχια ;

 • Δέρματα με χάντρες , 5 συσκευασίες 10 κομμάτια το καθένα .

 • Συνδέσεις κορδόνι με χάντρες , ανακατέψτε 5 πακέτα 5 τεμάχια το καθένα .

 • Κορδόνια , 5 πακέτα _ 10 κομμάτια το καθένα .

 • Δένει με χάντρες , ανακατεύουμε 5 πακέτα 10 κομμάτια το καθένα .

 • Συνδέσεις με κορδόνι , ανακατέψτε 5 πακέτα 10 κομμάτια το καθένα .

 • Μαρτενίτσι Σύνδεση με μπάλα , 10 τεμάχια .

 • Μαρτενίτσι σύνδεση , 10 τεμάχια ;

 • Γραβάτες , 5 πακέτα 10 κομμάτια το καθένα .

 

Τιμές εύρος

Ολα Μαρτενίτσι συνδέσεις Για χέρι , το οποίο θα ανακαλύπτω στο μας είναι επί πολύ καλό και προσιτό τιμές που _ ποικίλλω από 1,00 BGN _ Έως 3,25 BGN .

 

Γιατί Εμ τέχνη ;

Στο νέο μας ιστοσελίδα θα ανακαλύπτω όλα αυτά _ θα εσείς είναι απαραίτητη Για εκτέλεση επί καθε δικος σου μια ιδέα ή έργο . Και στο δυνατόν πληροφορίες ή ερωτήσεις θα είναι εξυπηρετούνται και κατευθύνονται από Δικός μας έμπειρος σύμβουλοι .

Ολα Δικός μας προμήθεια έχουν ένα εντυπωσιακό ποικιλία από έτοιμος martenici , καθώς και πολλαπλά από νήματα , κορδόνια και ειδώλια εάν _ θα’θελες Ναί επεξεργάζομαι τα στολίδια Για οι διακοπές μόνος .

Στο ίδιο κατηγορία " Martens και υλικά " επίσης _ αναφέραμε λίγο με παραπάνω , θα εύρημα διαφορετικός υλικά Για η κατασκευή επί martenets και συσκευασίες Για τους .

 

Διανομή

Για παραγγελίες και παράδοση , ευχόμαστε Ναί εσείς ειδοποιώ ότι _ στο αγορά από site , πληρωμή με αντικαταβολή πληρωμή μπορώ Ναί τα παντα διεξήχθη διά μέσου  ταχυδρομικός νομισματικός μετάφραση ή με ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ δρόμος . Προσπαθούμε τα παντα ανώτατο όριο Ναί διευκολύνω εσύ ο δικός μας πελάτες γιατί _ ξέρουμε πόσο ο χρόνος είναι πολύτιμος εσύ .

Παραγγελίες αυτοί μπορούν Ναί τα παντα κάνουν 24 ώρες την ημέρα , 7 ημέρες την εβδομάδα , α τις προμήθειες τα παντα εκτελέστε εντός _ σε 4 εργάσιμες ημέρες ημέρες από τη στιγμή κατά την οποία η σειρά είναι επιβεβαιώθηκε .

 

'